Αγαπητά μέλη του ΣΔΝΜΕ,

 

Την Κυριακή 30/06/2024 από 08:00 έως 20:00  θα  διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Οι Εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Φίλωνος 28 και Ελευθερίου Βενιζέλου, Πειραιάς) μας με φυσική παρουσία, ενώ για όσους αδυνατούν να προσέλθουν θα διεξαχθεί και ψηφιακή ψηφοφορία.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτικά και έκτακτα μέλη του συλλόγου που είναι ταμειακά τακτοποιημένα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, τα 2 τελευταία έτη. (Ετήσια συνδρομή 20 ευρώ).

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους μέσω e-banking, να καταθέσουν τις οφειλές τους στο λογαριασμό του συλλόγου με  ΙΒΑΝ:GR4601403870387002002001092 και να κοινοποιήσουν το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο naval@tee.gr.

Η ψηφιακή ψηφοφορία θα διεξαχθεί με χρήση της πλατφόρμας ‘ZEUSELECTION’.

Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι η ακόλουθη:

  1. θα λάβετε email από την ‘ZEUSELECTION’ με τον σύνδεσμο.
  2. Επιλέγοντας τον σύνδεσμο εμφανίζεται η σελίδα ψηφοφορίας.
  3. Επιλέγετε ‘Είσοδος στο ηλεκτρονικό παραπέτασμα’
  4. Αφού διαβάσετε τις οδηγίες επιλέξτε ‘Εκκίνηση’’
  5. Θα εμφανιστεί το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους για Διοικητικό Συμβούλιο και τους υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
  6. Επιλέγετε 1 έως 7 προτιμήσεις για το Διοικητικό Συμβούλιο και 1 έως 3 προτιμήσεις για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Στο τέλος υπάρχει επιλογή για Λευκή Ψήφο.
  7. Αφού επιβεβαιώσετε ότι είστε μόνοι και κανείς δεν παρακολούθησε τις επιλογές σας επιλέξτε ‘Υποβολή ψήφου’ και θα λάβετε email επιβεβαίωσης.

Όσα μέλη δεν έχουν δηλώσει  email επικοινωνίας ή επιθυμούν να το επικαιροποιήσουν, προκειμένου να έχουν δυνατότητα συμμετοχής στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, παρακαλούνται να στείλουν το email έγκαιρα μέχρι τις 29/06/2024 το μεσημέρι στο naval@tee.gr.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία παρακαλείσθε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο  210-4127327.


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Διπλωματούχων Ναυπηγών Μηχανικών Ελλάδας,

 

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ο σύλλογος μας έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια αξιοσημείωτη δράση τόσο ανταποκρινόμενος στον θεσμικό του ρόλο ως κλαδικός σύλλογος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας όσο και με επιστημονικές ημερίδες, με παρεμβάσεις, με παρατηρήσεις και συμμετοχή σε διαβουλεύσεις νομοσχεδίων.

Οι σύγχρονες προκλήσεις στον κλάδο της ναυτιλίας αναφορικά με τις μειώσεις των εκπεμπόμενων ρύπων, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, την επαναλειτουργία των μεγάλων Ναυπηγείων της χώρας, την εγκατάσταση θαλάσσιων αιολικών πάρκων, τα εναλλακτικά καύσιμα και τον εξηλεκτρισμό στην πρόωση των πλοίων, είναι προκλήσεις στον επιστημονικό μας κλάδο που πρέπει να συζητηθούν με όρους ρεαλισμού για την διατήρηση της πρωτοπορίας της  Ελλάδας σε κάθε τομέα και την απόδοση κοινωνικών ωφελειών στην χώρα μας.

Σας καλώ να συμμετέχετε στις εκλογές στα γραφεία του Συλλόγου μας  και για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Δημήτριος Χαράλαμπος Παππάς


 

ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΚΛΟΓΕΣ 2024)

ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

          ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΞΥΔΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΡΙΣΣΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΑΣΗΜΙΝΑ

ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΜΟΥΣΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Comments are disabled.