Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Διπλωματούχων Ναυπηγών Μηχανικών Ελλάδας,

 

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ο σύλλογος μας έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια αξιοσημείωτη δράση τόσο ανταποκρινόμενος στον θεσμικό του ρόλο ως κλαδικός σύλλογος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας όσο και με επιστημονικές ημερίδες, με παρεμβάσεις, με παρατηρήσεις και συμμετοχή σε διαβουλεύσεις νομοσχεδίων.

Οι σύγχρονες προκλήσεις στον κλάδο της ναυτιλίας αναφορικά με τις μειώσεις των εκπεμπόμενων ρύπων, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, την επαναλειτουργία των μεγάλων Ναυπηγείων της χώρας, την εγκατάσταση θαλάσσιων αιολικών πάρκων, τα εναλλακτικά καύσιμα και τον εξηλεκτρισμό στην πρόωση των πλοίων, είναι προκλήσεις στον επιστημονικό μας κλάδο που πρέπει να συζητηθούν με όρους ρεαλισμού για την διατήρηση της πρωτοπορίας της  Ελλάδας σε κάθε τομέα και την απόδοση κοινωνικών ωφελειών στην χώρα μας.

Σας καλώ να συμμετέχετε στις εκλογές στα γραφεία του Συλλόγου μας  και για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Δημήτριος Χαράλαμπος Παππάς

ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΚΛΟΓΕΣ 2024)


ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΞΥΔΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΡΙΣΣΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΑΣΗΜΙΝΑ

ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΑΝΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΜΟΥΣΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ